Beneficiile grădinaritului

Timpul petrecut în natură întărește sistemul imunitar și tonusul mental, reduce nivelul stresului din organism, te relaxează și îți echilibrează emoțiile.

Need more content….

pexels-flora-westbrook-3761142

a

Grădinărit

Grădina la care ai visat, am pregătit loturi de 20 mp pentru grădinărit. Tu poți planta orice îți dorești, noi îți oferim si o propunere de design, ce integrează principiile din permacultură, pentru a eficientiza spațiul. In plus, primești și uneltele necesare

a

Aplicație pentru grădinărit

Aplicație pentru grădinărit ce include: calendarul grădinarului unde puteți organiza activitățile din grădină și informații despre cultivarea / îngrijirea legumelor și fructelor de sezon.

a

Grădina Experimentelor

Grădina Experimentelor, plină cu surprize unde poți observa și degusta multe legume și fructe rare. Începând de la Ardeiul cel mai iute – Capsicum Chinense Habanero, morcov mov, Decaisnea Fargesii pana la Kadsura coccinea sau Jackfruit.

a

Relaxare

Un spațiu de relaxare cu o bibliotecă în aer liber. O zonă special gândită pentru a te bucura de cartea preferată, de natură și de un picnic savuros.

a

Grădinărit pentru copiii

Copiii sunt în largul lor în natură, iubesc să se joace cu pământul, să analizeze și să exploreze tot ce ii înconjoară.
Un adevărat explorator are mini-grădina lui, un pat pentru grădinărit, pe care îl va îngriji alături de familie și cu ajutorul nostru.

a

Loc de joacă

Un loc de joacă special gândit pentru copiii cu vârste între 2-10 ani, cu alei reflexogene, labirint și piese de mobilier specifice, pe grupe de vârste.

a

Workshop-uri & Ateliere

Organizăm săptămânal activități axate pe grădinărit. Ateliere sau workshop-uri în care vom discuta despre plante și oameni, copiii vor învăța cum sa îngrijească plantele, cum sa conștientizeze emoțiile și cum să le exprime.

a

Comunitate

Comunitățile locale sunt mai puternice când membri se cunosc și se susțin.
Hai să îți cunoști vecinii pasionați de natură in clubul GrădinaR.

Abonamentul Zen

Grădinărit

Aplicație pentru grădinărit

Loc de joacă

Grădina Experimentelor

Relaxare

Comunitate

700 RON/lună

Abonamentul Explorer

Grădinărit pentru copiii

Relaxare

Workshop-uri & Ateliere

Loc de joacă

Comunitate

350 RON/lună

În vizită

Loc de joacă

Relaxare

Workshop-Uri & Ateliere

aaaa

Workshop-Uri & Ateliere

aaa

Din martie 2021

* Abonamentul Zen este pentru întreaga familie cu acces liber in toate zonele.
** Abonamentul Explorer este pentru copil însoțit de un adult, in zonele menționate mai sus.
*** Abonamentele sunt active în perioada martie – octombrie, cu posibilitatea de închidere oricând, înainte de începutul lunii următoare.