Termeni și condiții

CONDITII DE UTILIZARE www.gradina-r.ro

 

Vizitarea, cumpararea si folosirea produselor de pe site-ul www.gradina-r.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Site-ul  gradina-r.ro apartine societatii Nileph S.R.L. si furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.
Societatea Nileph S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.gradina-r.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea Nileph S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.
Societatea Nileph S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.gradina-r.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI CLIENT

Prin accesarea site-ului www.gradina-r.ro si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre societatea Nileph S.R.L. se considera ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.gradina-r.ro

 

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.gradina-r.ro incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.gradina-r.ro si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii Nileph S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a gradina-r.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Nileph S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
Continutul original prezentat la categoria “Blog” este proprietatea Nileph S.R.L.si poate fi reprodus partial sau total doar cu precizarea sursei www.gradina-r.ro

 

ACCESUL LA SITE

Societatea Nileph S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Nileph S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

 

DATELE PERSONALE

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Nileph S.R.L., cu sediul social Sat Dudu, Comuna Chiajna, Str. Rezervelor, nr 62, bl 3, etaj 4, ap 64, judetul Ilfov, numar de inregistrare la Registrul Comertului: J23/4308/23.09.2020, cod unic de inregistrare: 39562306, si furnizorii sai.
Prin completarea adresei de email pe site-ul www.gradina-r.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) intra in baza de date a societatii Nileph S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Nileph S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Nileph S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Nileph S.R.L. Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate sunt companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing, etc.
Nileph S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Nileph S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 129/2018
Va puteti opune prelucrarii datelor personale care va privesc si solicita stergerea datelor adresand o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa pe email la contact@gradina-r.ro. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Pe site-ul www.gradina-r.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.
Societatea Nileph S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

CONFIDENTIALITATE

Gradina-r.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Gradina-r.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.
De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre GradinaR pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.gradina-r.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.
Drogheria.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.gradina-r.ro De asemenea, www.gradina-r.ro nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Gradina-r.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Gradina-r.ro numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Nileph S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.gradina-r.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Nileph S.R.L.. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Gradina-r.ro are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea Nileph S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Nileph S.R.L.. dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Nileph S.R.L. sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Nileph S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Gradina-r.ro.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

 

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este realizat pentru a oferi cat mai multe informatii persoanelor interesate de gradinarit insa nu garanteaza anuminte rezultate.

Informatiile din acest site nu inlocuiesc consultanta de specialitate.

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.

Nileph S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizare, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Nileph S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Nileph S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Nileph S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii Nileph S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Nileph S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 

POLITICA DE PRETURI

Preturile lunare sunt cele afisate pentru fiecare abonament in parte.
Societatea Nileph S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre administratorul firmei.

Clientii pot plati online, cu cardul abonamentele lunare in cadrul spatiului GradinaR.

 

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR

 

Clientii vor primi un mail cu informatiile necesare dupa efectuarea platii. Aceste informatii cuprind si nu sunt limitate la: programul spatiului, regulile interne de folosire a spatiului si a echipamentelor, o propunere pentru designul gradinii, codul de acces in cadrul spatiului.

 

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Nileph S.R.L.nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Nileph S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Nileph S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.
Nileph S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Gradina-r.ro in maximum 14 zile de la achizitionarea serviciilor.
Conform Ordonantei nr. 130/2000(actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Notificarea se va trimite la mailul contact@gradina-r.ro. In cadrul mailului este nevoie sa atasati copie dupa factura.
Pentru a respecta termenul-limita de renuntare este suficient sa trimiteti comunicarea pe mailul contact@gradina-r.ro inainte de expirarea perioadei de retragere.
Nileph S.R.L se obliga sa restituie sumele incasate pentru serviciile refuzate, in termen de maxim 14 zile de la data denuntarii contractului.
In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice de la notificarea scrisa trimisa pe email.

Atunci cand nu se poate executa contractul deoarece produsul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata, in cazul platii cu card bancar sau OP, vor fi rambursate in termen de 14 zile calendaristice.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea serviciilor) site-ului www.gradina-r.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Nileph S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Nileph S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Cookie-uri

Site-ul gradina-r.ro foloseste cookie-uri. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si a-i face experienta pe site-ul nostru mai placuta si mai utila. Puteti oricand sa stergeti sau blocati cookie-urile, insa limitarea folosirii acestora poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Mai multe detalii despre cookie aici

 

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.